Versand

Fysiske produkter
Pakker kan sendes til adresser i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen, Belgien og Holland. Alle ordre sendes som pakkepost med GLS. Pakken har et track’n’trace nummer, som gør det muligt at følge pakken fra Knitlidt til levering, og du får besked når din pakke er klar til afhentning. Jeg behandler din ordre hurtigst muligt og sender indenfor 2-3 dage efter ordrebekræftelse.

Hvis der opstår længere leveringstid end et par dage beder jeg om forståelse; jeg gør hvad jeg kan for at få din ordre afsted.

Det er dit ansvar at oplyse de korrekte forsendelsesinformationer samt at få afhentet din pakke i tide. Det er vigtigt med korrekte oplysninger (navn, adresse, mobilnummer og e-mail), da man ellers risikerer at gå glip af besked om, at ens pakke er klar til afhentning. Hvis en pakke ikke hentes, bliver den sendt retur på et tidspunkt. Det samme kan ske ved hjemmelevering, hvor navnet ikke står på postkassen.

Jeg sender gerne pakken til dig igen mod betaling af ny fragt.

Prisoversigt for fragt

Danmark
(0-0,9 kg) GLS pakkeshop - leveret til den nærmeste GLS pakkeshop: fragt 42,- kr
(1-5 kg) GLS pakkeshop - leveret til den nærmeste GLS pakkeshop: fragt 52,- kr
(0-0,9 kg) GLS Home - privat omdeling til hjemmeadresse: fragt 62,- kr
(1-5 kg) GLS Home - privat omdeling til hjemmeadresse: fragt 72,- kr

Sverige, Tyskland, Polen, Belgien og Holland
GLS pakkeshop - leveret til den nærmeste GLS pakkeshop: fragt 14 €
GLS Home - privat omdeling til hjemmeadresse: fragt 16 €

Virtuelle produkter
Ved køb at virtuelle produkter, modtager du det virtuelle produkt fra Knitlidt på mail så snart betalingen er gennemført.