Gå til indhold

Velkommen til Knitlidts hjemmeside!

Handelsbetingelser

Når du handler på www.knitlidt.dk accepterer du automatisk vores handelsbetingelser som beskrevet her.

Forsendelse

Pakker kan sendes til adresser i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen, Belgien og Holland. Alle ordre sendes som pakkepost med GLS. Pakken har et track’n’trace nummer, som gør det muligt at følge pakken fra Knitlidt til levering, og du får besked når din pakke er klar til afhentning. Jeg behandler din ordre hurtigst muligt og sender indenfor 2-3 dage efter ordrebekræftelse.

Hvis der opstår længere leveringstid end et par dage beder jeg om forståelse; jeg gør hvad jeg kan for at få din ordre afsted.

Det er dit ansvar at oplyse de korrekte forsendelsesinformationer samt at få afhentet din pakke i tide. Det er vigtigt med korrekte oplysninger (navn, adresse, mobilnummer og e-mail), da man ellers risikerer at gå glip af besked om, at ens pakke er klar til afhentning. Hvis en pakke ikke hentes, bliver den sendt retur på et tidspunkt. Det samme kan ske ved hjemmelevering, hvor navnet ikke står på postkassen.

Jeg sender gerne pakken til dig igen mod betaling af ny fragt.

Prisoversigt for fragt
Danmark
GLS pakkeshop - leveret til den nærmeste GLS pakkeshop: fragt 42,- kr
GLS Home - privat omdeling til hjemmeadresse: fragt 52,- kr

Sverige, Tyskland, Polen, Belgien og Holland
GLS pakkeshop - leveret til den nærmeste GLS pakkeshop: fragt 14 €
GLS Home - privat omdeling til hjemmeadresse: fragt 16 €

Priser
Hos Knitlidt er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Jeg forbeholder mig ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Betaling
Hos Knitlidt modtages betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Skatter og afgifter samt told
Fra 1. juli 2021 skal forbrugere betale moms af alle varer fra første krone, og vi opkræver den moms der gælder i dit hjemland i EU. Udenfor EU sælges varerne momsfrit (vi trækker vi momsen fra den endelige pris). I disse tilfælde er det dit eget ansvar at udrede skatter, afgifter og told i dit hjemland.

Leveringspolitik
Virtuelle produkter: Ved køb at virtuelle produkter, modtager du det virtuelle produkt fra Knitlidt på mail så snart betalingen er gennemført.

Reklamationsret
Ved reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Knitlidt
Odense, Danmark
Email: knitlidtdk@gmail.com
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
- Køb af digitalt indhold (virtuelle strikkeopskrifter) er i henhold til - "Lov om visse forbrugsaftaler - §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a" – ikke omfattet af fortrydelsesret. Gebyrer refunderes ikke.
- Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Knitlidts webshop og i ubrudt emballageReturneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til Knitlidt senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal køberen senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på knitlidtdk@gmail.com, hvor man efterfølgende for tilsendt en returseddel. I meddelelsen skal det fremgå tydeligt, at køberen ønsker at benytte sin fortrydelsesret. Ønskes varen retur til Knitlidt, skal varen være i ubrudt emballage. Husk at printe Knitlidts returseddel ud og vedlægge den i din pakke.
- Der er ikke fortrydelsesret på arrangementer/workshops.

Returvaren sendes til
Knitlidt
Grønlandsgade 36
5000 Odense C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug: Køb af digitalt indhold (virtuelle strikkeopskrifter) er i henhold til - "Lov om visse forbrugsaftaler - §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a" – ikke omfattet af fortrydelsesret. Gebyrer refunderes ikke. 

Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
 • Billetter eller event relaterede produkter såsom madbilletter, booking af transport eller overnatning mm.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
 • Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Rettigheder
Alle rettigheder til digitale produkter tilhører Knitlidt. 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af Knitlidts produkter og downloadede produkter.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med Knitlidt og handle på Knitlidts hjemmeside, er der brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Knitlidt behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Knitlidt. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Kontaktinformationer
Knitlidt
Odense, Danmark
CVR nr.:
Telefon: 51970536
Email: knitlidtdk@gmail.com

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mig på knitlidtdk@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 9.04.2023